Soc petit, però valent!

T’ajudem?

Som una empresa jove, dinàmica i creativa, sense por als nous reptes. Estem ubicats a Vallgorguina (Barcelona), encara que tenim clients a tota Catalunya.

MediterraneanWebs va néixer amb l’objectiu d’acompanyar i ajudar a petites i grans empreses a posicionar-se digitalment. Creiem en les persones emprenedores, en els projectes de valor i en els productes locals. T’ajudem?

EL NOSTRE EQUIP

Ivan Uceda

Informàtica & màrqueting

Persona proactiva i implicada al màxim en cada projecte. Va estudiar enginyeria superior en informàtica a la UAB i ha participat en projectes de màrqueting per a grans marques com Primavera Sound, Apolo o Pizzeria 1900.

Aina Choy

Disseny gràfic & PUBLICITAT

Creativa, inquieta, perfeccionista i innovadora, en definitiva, una artista. Va estudiar publicitat a la UAB i disseny gràfic a la BAU. Ha participat en la comunicació de projectes educatius arreu del món.

testimonis

Mediterranean Webs ens aporta tranquil·litat al nostre projecte, perquè sabem que si alguna cosa falla, podem comptar amb ells per solucionar-lo.

– Laura Crous – Gerent a Pizzeria 1900

Idees fresques i trencadores és el que més ens agrada de Mediterranean Webs. Contribueix a que el nostre projecte marqui tendència.

– Livia Mota – Gerent a Brasil&Belleza

T’ajudem? Contacta amb nosaltres!