Com el Local SEO ajuda a crèixer el teu negoci

Com el Local SEO ajuda a crèixer el teu negoci

Què és el Local SEO?

El Local SEO és una de les estratègies d’optimització més importants a treballar quan un negoci vol aconseguir les persones que té a prop. Amb aquesta pràctica, la teva empresa pot convertir-se en una referència a la seva regió i atreure nous clients que necessiten i volen invertir diners en un determinat servei o comprar un determinat producte.

Cada vegada més, Google es converteix en un assistent personal per a qualsevol problema, fins i tot, per a trobar ràpidament un restaurant que quedi a prop, per a veure el seu menú o per a reservar una taula per a més tard.

Amb aquestes estratègies d’optimització podràs millorar el posicionament orgànic que té el teu negoci perquè aquests usuaris que estan buscant solucions en un moment determinat en una regió específica et puguin trobar.

En síntesi, el Local SEO és un conjunt d’estratègies d’optimització per a cercadors que busca millorar el posicionament d’una marca quan els usuaris busquen solucions dins d’una ubicació específica o volen trobar l’opció més rellevant al seu voltant.

Aquest tipus d’optimització no s’enfoca tant al lloc de l’empresa, sinó en la seva pàgina de Google My Business. El SEU local està dissenyat per a cerques que contenen un component geogràfic, heus aquí la diferència amb el SEO comú.

Amb l’augment de cerques en dispositius mòbils, el component geogràfic es va transformar en súper important per a Google. D’aquesta manera, si estàs, per exemple, en un congrés a Alemanya i busques “hotel lliure”, Google t’oferirà resultats a la ciutat o en la localitat on et trobes. No necessites especificar que necessites un hotel lliure a Berlín, doncs, Google sap que ets aquí.

El SEU local, per tant, representa un lloc especial per a les cerques dels usuaris amb intencions locals. A diferència de les cerques normals, aquest tipus de cerca pretén trobar respostes ràpides i localitzades, que ajudin les persones a prendre decisions en la seva jornada.

Llavors, si vols tenir al teu negoci dins de les principals opcions perquè et tinguin en compte, comença a aplicar les estratègies de Local SEO.